Gezi tutuklusu Tayfun Kahraman'dan kızının doğum günü için mesaj
Gezi davası tutuklusu şehir plancısı Tayfun Kahraman, cezaevinde bulunduğu süreçte kızı Vera'nın 7. doğum günü için sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
Gezi Parkı davası kapsamında cezaevinde bulunan şehir plancısı Tayfun Kahraman, sosyal medya hesabı üzerinden kızı Vera için doğum günü paylaşımında bulundu. Kahraman, mesajında kızının doğumunun hayatına kattığı anlamı ve cezaevinde geçen süreçte yaşadığı hasreti kaleme aldı.
"HAYATIN EN MUHTEŞEM HEDİYESİ"
Kahraman, paylaşımında kızı Vera'nın doğumunu "hayatın en muhteşem hediyesi" olarak nitelendirdi. Mesajında, "Hayat 7 yıl önce bugün onu daha anlamlı kılan en muhteşem hediyesini verdi. Canım kızım Vera doğdu. Bu güzel hediyeyi veren hayat, bizi hasret ile ağır bir sınava tabi tutsa da; yan yana beraber olmanın değerini de öğretti" ifadelerine yer verdi.
"VARLIĞINLA BANA GÜÇ VERDİN"
Kızına seslenen Kahraman, "Sen ise bana her şeyi yeniden öğrettin, varlığınla hayatı güzelleştirdin, zor günlerimde bana güç verdin canım kızım. Beraberinde getirdiğin tüm güzellikler ve hissettirdiklerin için teşekkür ederim" dedi.
DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Kahraman, mesajını "İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun canım kızım, Verakuşum" sözleriyle sonlandırdı.
GEZİ DAVASI VE TUTUKLULUK SÜRECİ
Tayfun Kahraman, 2013 yılındaki Gezi Parkı eylemlerine ilişkin yürütülen dava kapsamında tutuklu bulunuyor. Şehir plancısı olan Kahraman'ın yargılanması devam ederken, cezaevinden yaptığı bu paylaşım dikkat çekti.
Tayfun Kahraman'ın Silivri'de 5. doğum günü