TFF duyurdu: Emekli oldu
TFF'den yapılan açıklamada, federasyonda 1990 yılından bu yana farklı alanlarda çalışan ve son olarak Temsilci İşleri Koordinatörlüğü görevini üstlenen Baki Şahin'in 15 Nisan'da kendi isteğiyle emekliye ayrıldığı aktarıldı.

Ayrıca federasyonda 2004 yılından itibaren farklı kademelerde görev yapan Temsilci İşleri Müdür Yardımcısı Sadık Yıldırım'ın Temsilciler Kurulu Koordinatörü olarak atandığı kaydedildi.
İşte TFF'nin açıklaması:
Türkiye Futbol Federasyonu'nda 1990 yılından bu yana görev yapan ve bu süre zarfında Temsilci ve Gözlemci İşleri Müdürlüğü, Temsilciler Kurulu Direktörlüğü, Hakem İşleri Direktörlüğü, İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akreditasyon Sorumluluğu, Millî Takım müsabakalarında Organizasyon Sorumluluğu ve son olarak Temsilci İşleri Koordinatörlüğü görevlerini büyük bir özveri ve başarıyla yürüten Sayın Baki Şahin, 15 Nisan'da kendi isteğiyle emekliye ayrılmıştır.
Türk futboluna yapmış olduğu değerli katkılar nedeniyle Sayın Baki Şahin'e teşekkür eder, kendisine bundan sonraki yaşamında mutluluk ve başarılar dileriz.
2004 yılından itibaren Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında farklı kademelerde görev yapan, dijitalleşme ve eğitim alanında önemli işlere imza atan Temsilci İşleri Müdür Yardımcısı Sadık Yıldırım, bugün itibarıyla Temsilciler Kurulu Koordinatörü olarak atanmıştır. Sayın Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dileriz.
Kaynak:Haber Merkezi / AA