Nottingham Forest Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Nottingham Forest deplasmanına çıkacak.
26 Şubat Perşembe günü The City Ground'da oynanacak mücadele, TSİ 23.00'te başlayacak.
Nottingham Forest - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu.
MAÇA İTALYAN HAKEM
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Maurizio Mariani yönetecek.
Mariani'nin yardımcılıklarını Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni yapacak.
VAR'da Marco Di Bello, AVAR'da ise Daniele Chiffi olacak.
İLK MAÇI 3-0 KAYBETTİ
Temsilcimiz, Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında İstanbul'da oynanan maçı 3-0 kaybederek tur şansını zora soktu.
Nottingham Forest'a galibiyeti getiren golleri, 21. dakikada Murillo, 43. dakikada Jesus ve 50. dakikada Gibbs-White attı.
SKANDAL BİR KARAR ALMIŞTI
Maurizo Mariani, Fenerbahçe'nin 16 Eylül 2021 tarihinde UEFA Avrupa Ligi grup maçında Frankfurt ile oynadığı maçta verdiği kararla çok konuşulmuştu.
90+1. dakikada topun başına Yunan futbolcu Pelkas geçmiş, kaleci Trapp topu çıkarmıştı.
Dönen topa hareketlenen Berisha topu filelere göndermiş ancak VAR'da incelenen pozisyon sonrasında Berisha'nın vuruştan önce ceza sahasına içerisine gitmesinden ötürü gol geçersiz sayılarak endirekt serbest vuruş verilmişti.
Ancak penaltı atışı yapıldığı sırada Frankfurtlu oyuncuların da ceza sahası içine girdiği görülmüş, alınan bu karar skandal olarak nitelendirilmişti.
