Fenerbahçe'nin şampiyonluğu nerede kaybettiğini açıkladı

Gazeteci Altan Tanrıkulu, Süper Lig’de geride kalan sezon ve Galatasaray’ın Osimhen transferine dair değerlendirmelerde bulundu.
"KIRILMAYA SEBEBİYET VERDİ"
Fenerbahçe’nin şampiyonluğu Kayserispor maçında verdiğini belirten Altan Tanrıkulu, "Fenerbahçe'nin içerde yedek ağırlıklı Kayserispor'la 3-3 berabere kalması ve o hafta Galatasaray'ın farklı galibiyet alması Fenerbahçe'de kırılmaya sebebiyet verdi. Hakan Bilal Kutlualp Başkan adaylığını açıkladı" sözlerini sarf etti.
"BU NASIL BİR RAKAMDIR"
Osimhen’in bonservisinin alınmaması gerektiğini aktaran Altan Tanrıkulu, "Galatasaray halen Osimhen'i almaya çalışıyor. Bu nasıl bir rakamdır? 120-130 milyon Euro'dan bahsediyoruz. Galatasaray Store gelirleri, kombine, loca paraları diyorlar. Peki kaç milyar borcun var? Sen borçların vergilerini, faizlerini ödüyor musun? Stadın çatısını kapatmadın, basketbol salonu yapmadın. Şampiyon olduktan sonra her şey unutuluyor” ifadelerini kullandı.