Fenerbahçe'den ayrılacak Fildişi'nde yaşayacak

Fenerbahçe'den ayrılacak Fildişi'nde yaşayacak
Fenerbahçe'nin scout şefi olan ve "Yetenek avcısı" olarak tanınan Erol Servet Bağlar'ın Afrika ülkesi Fildişi Sahili'nde yaşamayı kararlaştırdığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin scout şei olan ve kulübün sitesinde "Yetenek avcısı" olarak tanıtılan Erol Servet Bağlar'ın sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağı ve Fildişi Sahili'nde yaşayacağı belirtildi.

Kayseri Anadolu Haber'deki habere göre 1959 Kayserili doğumlu Erol Servet Bağlar, radikal bir karar aldı.
Gazeteci Reşat Can Özbudak “Fenerbahçe Altyapı Scout Şefi Erol Servet Bağlar, sezon sonu Fildişi Sahili’ne yerleşme kararı aldı! Erol Servet Bağlar’ın sezon sonu Fenerbahçe’deki görevi son bulacak” ifadelerini kullandı.

Kayserili spor adamı Fildişi Sahili'ne yerleşiyor!

2023 YILINDAN BU YANA FENERBAHÇE'DE

Erol Servet Bağlar, 2023 yılından bu yana Fenerbahçe'de scout şefi olarak görev yapıyor.
Bağlar'ın daha önce çalıştığı kulüpler şöyle:
Bodrum FK – Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu (2021-2023), Adıyamanspor – Teknik Direktör (2014), Samsunspor – Yardımcı Antrenör (2011-2014), Antalyaspor – Yardımcı Antrenör (2011-2013), Kayserispor – Yardımcı Antrenör (2010), Bafra Belediyespor – Teknik Direktör (2009), Sakaryaspor – Yardımcı Antrenör (2008), Adanaspor – Yardımcı Antrenör (2008), Sarıyer – Yardımcı Antrenör (2006-2007), Gaziantepspor – Yardımcı Antrenör (2005-2006), Diyarbakırspor – Yardımcı Antrenör (2005), Bursaspor – Yardımcı Antrenör (2004-2005) ve Büyükşehir Belediyespor – Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu.

FİLDİŞİ SAHİLİ NEREDE?

Fildişi Sahili haritadaki konumu

Fildişi Sahili Afrika kıtasının batısında Atlas Okyanusu'na kıyısı olan bir ülke. Başkenti Yamoussoukro. Komşuları ise Mali, Burkina Faso, Gana, Liberya ve Gine.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi