Ünlü rapçi cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradı

Kanadalı ünlü rapçi Tory Lanez, Kaliforniya'da kaldığı hapishanede başka bir mahkum tarafından saldırıya uğradı. Ünlü rapçinin vücuduna 14 kez bıçak saplandı.
32 yaşındaki Lanez, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, vücudunun çeşitli yerlerinde aldığı yaralar nedeniyle her iki akciğerinin de çöktüğünü belirtti.
KENDİ KENDİNE NEFES ALABİLİYOR
Sırtından, gövdesinden, başından ve yüzünden bıçaklandığı söyleyen ünlü rapçi, geçici olarak solunum cihazına bağlandı ancak şimdi kendi başına nefes alabiliyor.
Cezaevi görevlileri Lanez'in daha ileri tedavi için yerel bir sağlık kuruluşuna götürülmesinden önce ilk yardıma başladığını söyledi. Bıçaklama olayıyla ilgili bir soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.
Gerçek adı Daystar Peterson olan Lanez, 2020 yılında müzisyen arkadaşı Megan Thee Stallion'u vurma suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.
Hasta yatağından fotoğraf paylaşmıştı: Ünlü oyuncudan acı haber geldi