Türkiye eski güzeli ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırıldı

Türkiye eski güzeli ruh ve sinir hastalıkları hastanesine kaldırıldı
2009 Miss Globe Türkiye Güzeli Banu Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Öztürk'ün Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

2009'da Miss Globe Türkiye Güzeli olan manken Banu Öztürk hakkında sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

640x360.jpg​​​​​​​

Savcılığın talimatı doğrultusunda Öztürk gözaltına alındı. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Banu Öztürk ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Emniyetteki işlemleri sona eren Banu Öztürk, Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Öztürk, burada yapılan tetkiklerin ardından da 3 hafta gözlem altında tutulması kararıyla Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

BANU ÖZTÜRK'ÜN YER ALDIĞI DİZİLER

Banu Öztürk, Miss Globe Türkiye Kraliçesi seçilmesinin ardından Avrupa Yakası, Adanalı, Derman, Geniş Aile, Şen Yuva ve Güzel Çirkin gibi dizilerde rol almıştı.

3777389-84527cf80cf8d7f85530345fa818505f.jpg

3777389-b2cdafa558b91bfbca986d696ae98780.jpg

Kaynak:Habertürk