Tanyeli'den kötü haber! Solunum cihazı bağlandı
Pankreas kanseri tedavisi gören oryantal Tanyeli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ziyaretçi yasağına uymayanlara sert tepki göstermişti. Influenza olduğunu duyuran Tanyeli, tedavi sürecinde yaşadığı zorlukları paylaşarak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
Geçen yıl sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvuran Tanyeli, pankreas kanseri teşhisi almış ve tedavi süreci başladı. Vücudunda 5 buçuk santimlik bir kist tespit edilen oryantal, Üsküdar'daki özel bir hastanede kemoterapi tedavisine girdi.

Tanyeli, tedavi sürecinde birçok operasyon geçirdi ve umudunu kaybetmeden kanseri yenmeye çalıştı. Geçen hafta doğum günü kutlamasına katılan Tanyeli, hastanede ziyaretçi yasağı olmasına rağmen gelenlere sert uyarılarda bulunmuştu. Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Maskesiz doktor ve hemşire dahi giremiyor. Gelirseniz kovulursunuz!" şeklinde yazmıştı.

Bugün ise Influenza olduğunu duyuran Tanyeli, solunum cihazına bağlandığı bir video paylaşarak, "Günaydın, Influenza'nın 4. günü. İnşallah çabuk geçer" dedi.