Serdar Ortaç bitti derken her şey tersine döndü
Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele ederek psikolojik olarak zor günler yaşayan şarkıcı Serdar Ortaç sosyal medya üzerinden sağlık durumunu açıkladı.
Kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadelesini sürdüren şarkıcı Instagram üzerinden hastalığının son durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

"CANIMI SIKIYOR BU DURUM"
Serdar Ortaç, daha önce yaptığı açıklamada sağlığıyla ilgili "Bunalımda olmanızın sebebi ne?" sorusuna verdiği yanıt şöyle oldu:
"Aşk ya da boşanmam değil, tek sebebi hastalığım. Babam ve kardeşimi kaybettim, pandemiden sonrası çok kötü geçti benim için. Bana milyonlar versen umurumda değil, giysilerimi 300 kez giyerim ve hiç umurumda olmaz. Hastalık olunca çoğu şeyin önemi kalmıyor. Bisiklete binemiyorum artık. Düşünün! Canımı sıkıyor bu durum."

Tedavisi halen devam eden Ortaç, hastalığının iyi yönde olduğunu açıkladı. Artık bacaklarını rahat kullanabildiğini belirten Ortaç bisiklet sürebildiğini de ifade etti.
"DÜZELDİ AYAKLARIM AĞABEY"
Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Düzeldi ayaklarım ağabey, bugün bir buçuk saat bisiklet sürdüm. Çok iyi tedavi yaptım. Şeker yemedim, kebap yemedim. İçki bitti, sigara bitti"
