Halit Ergenç ile 20 yıl sonra buluştu

Halit Ergenç ile 20 yıl sonra buluştu
Aliye dizisinde anne oğlu canlandıran Halit Ergenç ile Ayten Uncuoğlu 20 yıl aranın ardından Kral Kaybederse'de tekrar bir araya geldi.

Halit Ergenç’in Kenan Baran karakteriyle başrolünde yer aldığı Kral Kaybederse dizisine Ergenç'in tanıdığı bir isim konuk oldu.

2004-2006 yılları arasında yayınlanan Aliye dizisinde Sinan’ın (Halit Ergenç) annesi İkbal’e hayat veren Ayten Uncuoğlu 20 yıl aranın ardından Kral Kaybederse dizisinde Halit Ergenç ile yeniden bir araya geldi.

whatsapp-image-2025-04-16-at-12-38-51.jpg

10. BÖLÜME KONUK OLACAK

Kral Kaybederse'nin 10. bölümüne konuk olan Ayten Uncuoğlu, Mukadder karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Uncuoğlu, Handan (Aslıhan Gürbüz) ve Kenan’a karşı derin bir sevgisi olan yatağa bağımlı, sevgi dolu bir karaktere hayat verecek.

whatsapp-image-2025-04-16-at-13-32-38-850x660.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi