Berna Laçin'den boykot çağrısı: Bakanlar kuyruğa giremezler

Berna Laçin'den boykot çağrısı: Bakanlar kuyruğa giremezler
Ünlü oyuncu Berna Laçin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boykota çağrısı yaptı. Laçin, "Al diye ısrar edemezler" dedi.

Sosyal medyadaki aktif olan ve sık sık açıklamalarıyla gündem olan oyuncu Berna Laçin, boykot çağrısı yaptı.

İmamoğlu hakkındaki kararlara gösterdiği sert tepki ve sonrasında yaşadığı sağlık sorunlarıyla konuşulan Laçin, şimdi de 'alkol boykotu' çağrısıyla dikkatleri üzerine çekti.

berna-lacin-yasadigi-rahatsizligi-anlatti-sandiga-da-yetistim-q1fz.webp

"BAKANLAR TEKEL KUYRUĞUNA GİREMEZLER"

Daha önceki 2 Nisan boykot çağrısının ardından X hesabının kapatılması üzerine yeni bir hesap açan oyuncu, buradan yaptığı paylaşımda takipçilerine seslendi. Laçin şu ifadeleri kullandı:

"Siz dinleyin beni kardeşim. Gelin 1 gün alkollü içki boykotu yapalım. Al diye ısrar edemezler, Bakanlar tekel kuyruğuna giremezler, Niye içmedin diye gözaltı da yapamazlar, soruşturma da açamazlar ve emin olun, etkisini sıkı hissederler."

Boykot çağrısı yapan Laçin, "Yanlış anlaşılmasın sağlıklı yaşam için yani" notunu eklemeyi de ihmal etmedi.

turkuvaz-medya-berna-lacin-i-hedef-gosterdi-1.jpg

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi