Zülfü Livaneli'nin coronavirüs test sonucu belli oldu

Zülfü Livaneli'nin coronavirüs test sonucu belli oldu
Sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli sağlık durumun iyi olduğunu belirtip yeni tip coronavirüs (Covid-19) testinin negatif olduğunu söyledi.

Bir süredir Muğla'nın Bodrum ilçesinde dinlenen sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli, sağlık durumuyla ilgili olarak açıklamada bulundu. Livaneli, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Devamında sevenlerine seslenen Livaneli, "Sevgili dostlar hepinize yürekten merhaba. Bodrum'daki köy evimizde mecburi dinlenmedeyim. Ama iyi de oluyor. Burada dinlenmek bana çok iyi geldi" dedi.

Livaneli şöyle devam etti:

"Çünkü son zamanlarda kendimi fazla yordum. Yaşımla uygun olmayacak kadar değişik aktiviteler vardı. Yurt dışı gezileri de beni çok yormuştu. Burada eve kapanmak doğa ile baş başa olmak, tavuklarımla konuşmak, yeni kitabıma çalışmak ve okumak bana çok iyi geldi. Bu bakımdan çok iyiyim. Zaten çok spekülasyon yapıldı ama devletin resmi raporlarında da var. Coronavirüs testinde negatifim. Herkesin de negatif olmasını diliyorum. Hayatım boyunca pozitif olmaya çalıştım ama ilk kez negatif olduğuna memnunum."

DHA

Etiketler :