Zorla Kaçırılan Kadın Poliste Şikayetçi Olmadı!

Emniyet ekipleri, olayla ilgili kamera kayıtlarını inceledi ve kimliği tespit edilen N.K. (51) isimli şüpheliyi yakaladı. Şüpheli N.K., araca zorla bindirildiği iddia edilen D.M.K. (27) ile birlikte emniyete götürüldü. Ancak poliste şikayetçi olmayarak herkesi şaşırttı

Pendik'te yaşanan skandal görüntülerle ilgili gelişmeleri paylaşayım. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 26 Nisan'da Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen ve sosyal medyada büyük infiale yol açan bir olayla ilgili çalışmalar yürüttü. Bu olayda, bir kadının zorla taksiye bindirildiğine dair görüntüler paylaşılmıştı.

resim1.webp

Kimliği tespit edilen N.K. (51) isimli şüpheli, emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, araca zorla bindirildiği iddia edilen D.M.K. (27) ile birlikte emniyete götürüldü.

Şüpheli D.M.K'nin ifadesine göre, kendisi ile N.K. arasında bir tartışma yaşanmış ve D.M.K. aynı ortamda bulunmak istemediği için söz konusu olay meydana gelmiş. D.M.K'nin ifadesinde, kendisine karşı herhangi bir tehdit veya darp olmadığı ve bu nedenle şikayetçi olmadığı belirtilmiş.

resim1-001.webp