Zeybekci bu kez İnönü'ye sarıldı: Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmalı

Zeybekci bu kez İnönü'ye sarıldı: Namuslular, namussuzlar kadar cesur olmalı
AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, bu kez İsmet İnönü'nün sözleriyle seslenerek, "'Bu ülkede namuslular, namussuzlar kadar cesur olmalı.' dedi.

AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Siz ne taraftasınız? Bayrağımızın tarafındayız. Milletimizin, vatanımızın tarafındayız. Rahmetli İnönü'nün dediği sözü hiç unutmam; 'Bu ülkede namuslular, namussuzlar kadar cesur olmalı.' Biz cesur olmak zorundayız. Taraf olurken cesur olacağız. Ki böyle birileri de barış, çiçek, böcek, kardeşlik diyerek kendini kamufle ederek başka bir yere doğru gelmeye kalkışmasınlar" dedi.

YUMURTA BENZETMESİ

İzmirsiz bir Türkiye ekonomisinin düşünülemeyeceğini belirten Zeybekci, şöyle konuştu:

"Devasa projelerin İzmir'e ulaşması halinde İzmir buna hazır değil. 21. yüzyıla hazır değil. Çektiğim resim benim bu, bu Nihat meselesi Arif meselesi Aziz meselesi değil. Bu sizin meseleniz. Oyunuzu sadece İzmir'e, kendinize, ülkenin ve şehrinizin geleceğine verin. Hep aynı şey yaparak farklı sonuç alınamayacağını artık anlayalım. Tabiatın kuralına aykırı, matematik, fizik böyle bir şey kabul etmiyor. Her seferinde yumurtayı aşağı atınca şılak diye kırılıyor. Atıyoruz 'kırılmasın' diyoruz. İzmir'de yeni şeyler söylemek lazım artık. Bunu söyleyecek olan

ÖNCE ŞARAP BAĞLARINI GEZDİ, "BELEDİYELERDE ALKOL SATIŞI KALKMAYACAK" DEDİ

Zeybekçi İzmir'e aday olduktan sonra şarap bağlarını gezerek, şarap üretimini destekleyeceklerini söyledi. Denizli'de belediye başkanı olduğu dönemde meyhaneleri 'tabakhaneye' gönderen Zeybekci, yerel seçim öncesi yaptığı açıklamada ise belediyelerde alkol satışının kalkmayacağını söyledi.

Etiketler :