Yeniden Refah, AKP-MHP'yi topa tuttu. "Bebek katilinden medet umar hale geldiniz"

YRP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştirerek "Türkiye artık yönetilemiyor. Dolayısıyla içerideki bebek katilinden medet umar hale gelip, ona kalkıp da siyasi itibar kazandırmaya çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli'nin PKK elebaşı Öcalan'ın meclise gelip konuşma yapması çıkışının yankıları devam ediyor. Çıkışı yapan Bahçeli daha sonra yaptığı ilk konuşmada kullandığı ifadelerden geri adım atmazken ortağı AKP'de konu hakkında MHP'nin karşısında değil yanında yer aldı.

mhp-lideri-bahceli-nin-cagrisi-sonrasi-ocalan-dan-ilk-mesaj-buradan-tabutla-cikmak-istemiyorum-2524.jpg

Siyasi partiler ve isimlerin Bahçeli'nin bu çıkışına tepkileri devam ederken YRP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, AKP'yi sert sözlerle topa tuttu.

afe8395b-0a38-4015-8c2f-7341330ec3ec.png

Çorum İl Binasında düzenlenen basın toplantısında konu hakkında görüş beyan eden Geyveli, Türkiye'nin artık yönetilemediğini belirtti. Hükümetin PKK elebaşı Öcalan'dan medet umar hale geldiğini öne süren Geyveli'nin açıklaması şu şekilde oldu:

"Türkiye artık yönetilemiyor. Dolayısıyla içerideki bebek katilinden medet umar hale gelip, ona kalkıp da siyasi itibar kazandırmaya çalışıyorsunuz. Dün iktidara attığınız ipi, bugün İYİ Parti kalkıp size atıyor. Nereden nereye geldiğinize bir kendiniz aynaya bakmanız lazım. Şu an için teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Dağdaki efendim içerideki terörist sayısı yüzlerle, onlarla ifade edilecek noktalara getirdiğinizi söylüyordunuz. Peki yalan mı söylediniz de şimdi bebek katilinden medet umar hale geldiniz."

Kaynak:ANKA Haber Ajansı