Wanda Nara'dan İhanet İddialarına Yanıt

Wanda Nara'dan İhanet İddialarına Yanıt
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin Wanda Nara ile ilişkileri dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Wanda Nara'nın Icardi'ye ihanet ettiği iddia edildi. Wanda Nara, iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mauro Icardi, Galatasaray'daki başarılı performansıyla tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Wanda Nara'ya dair çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Arjantin basınında yer alan habere göre Wanda Nara, rapçi L-Gante'nin evini ziyaret ettiği ortaya çıktı. İhanet iddiaları gündemi sarsarken Mauro Icardi'nin bu haber karşısında öfkeden çılgına döndüğü ileri sürüldü.

wanda-narawebp.webp

Eşi ve menajeri olan Wanda Nara, bir dergiye röportaj verdi. Nara'ya "Bir çift olarak, iddia edilen ihanetler, ayrılıklar ve tartışmalar da dahil olmak üzere her zaman tartışma halindesiniz. Nasıl üstesinden geliyorsunuz?" sorusu soruldu.

2a219500d3d14f83976eedb3c8a6601b.jpeg

"HİÇBİR İHANET OLMADI"

Evlilik hayatları hakkında konuşan Wanda Nara, o soruya şu yanıtı verdi:

"Dedikodu programlarında çalıştım, dinamikleri ezbere biliyorum, dalga beni bunaltmıyor, nasıl başa çıkabileceğimi biliyorum. Mauro ile güçlüyüz, başkalarının ne dediğini dinlemeyiz. Sizi temin ederim ki hiçbir ihanet olmadı ve asla ayrılmadık. Bu dünyada ne olursa olsun yanımda bir partner, bir arkadaş, onun gibi ciddi bir baba olduğu için çok mutluyum."

gjih2uyj6u2hdf7rrawzeg.webp

652674194e3fe025ec8eafe3.webp

Etiketler :