Vicdansız Rus anne doğurduğu bebeği klozete attı

Vicdansız Rus anne doğurduğu bebeği klozete attı
Rus vatandaşı bir anne Antalya Havalimanının tuvaletinde doğurduğu bebeği klozete atıp ölüme terk etti. Havalimanı personelinin 12 dakika sonra durumu fark etmesi bebeğin hayatını kurtardı.

Antalya Havalimanı, gören herkesin vicdanını sızlatacak bir olaya şahit oldu. Havalimanı tuvaletinde Rus vatandaşı olduğu öğrenilen bir şahıs doğum yaptıktan sonra bebeğini klozetin içine bırakarak ülkesine kaçmaya çalıştı. Havalimanı personelinin 12 dakika sonra talihsiz bebeği bulması hayatını kurtardı.

MOSKOVA'YA KAÇARKEN YAKALANDI

Antalya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; havalimanı temizlik görevlisinin bebeği görüp ihbar etmesi üzerine kamera kayıtları incelemeye alındı. Moskova uçuşu için bekleme salonunda olduğu belirlenen Ekaterina Burnaskına (18) isimli şahıs ile annesi Elena Burnashkına (47) ekiplerin müdahalesi ile yakalandı.

bebek.jpg

BEBEK MÜŞAHEDE ALTINA ALINDI

Klozete bırakılarak ölüme terk edilen bebeğin ilk müdahalesi ise olay yerinde yapılırken ambulans ile Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastane de müşahede altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili savcılık takibi sürerken anne Burnaskına hastanede gözetim altına alındı.

Kaynak:AA