Vapurdaki Meczup “İlacımı İçmemiştim” Dedi Serbest Kaldı!

İstanbul'da Şehir Hatları'na ait vapurda akıl almaz bir olay yaşanmıştı. Vapurda oturan bir gence arkadan yaklaşan bir kişi saçlarını yaktı. Şoke eden olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı. Şüpheli N.Ç'nin ifadesinde daha önce uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını iddia ettiği öğrenildi.

Olay, 9 Eylül Cumartesi günü saat 08.35 sıralarında Sarıyer'den Beykoz'a giden vapurda meydana geldi.

Şüpheli N.Ç'nin emniyetteki ifadesinde, daha önce uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını iddia ettiği, psikolojisinin bozuk olduğu ve kullanması gereken ilaçlarını almadığından dolayı kendisine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

1-005.jpgEdinilen bilgiye göre, vapur iskeleye yanaştığı sırada oturduğu yerden kalkan N.Ç. (52), önünde oturan erkek yolcu M.E.A.'nın (14) arkasından geçerken, cebinden çıkardığı çakmakla saçlarını yaktı.

2-004.jpg

Saçının yandığını farkeden M.E.A. panikle yerinden kalkarak elleriyle yanan saçını söndürdü. Ardından N.Ç. ile aralarında arbede yaşandı.

3-002.jpg

İhbar üzerine İskeleye polis ekipleri geldi. Ekipler, M.E.A. ve N.Ç.'yi ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

4-002.jpgUZUN SAÇLI İNSANLARA YÖNELİK TRAVMATİK OLAYLAR YAŞADIĞINI İDDİA ETTİ

N.Ç. polis merkezinde verdiği ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

5-003.jpg

SERBEST BIRAKILDI

N.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

6-001.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :