Urla Hayvan Katliamına 'DUR' Dedi

Urla Hayvan Katliamına 'DUR' Dedi
Geçtiğimiz hafta Urla’nın Çeşmealtı Mahallesi’nde yaşanan hayvan katliamı hayvanseverleri tekrar ayağa kaldırdı.Katliamı protesto etmek için bir araya gelen hayvan dostlarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da yalnız...

Geçtiğimiz hafta Urla’nın Çeşmealtı Mahallesi’nde yaşanan hayvan katliamı hayvanseverleri tekrar ayağa kaldırdı.

Katliamı protesto etmek için bir araya gelen hayvan dostlarını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da yalnız bırakmadı.

Urla Hayvan Hakları Hareketi Platformu Sözcüsü Ender Ülgen ve hayvanseverler ellerinde “Hayvan insan farketmez cinayet cinayettir”, “Biz her cana kıymet verenlerdeniz”, Onları Allah yarattı öldürmek sana mı kaldı”, “dünya sadece insanlar için varolsaydı nuhun gemisinde hayvanların ne işi vardı” yazılı pankartlar ile hayvan katliamına dur dediler.

Urla’da ardı arkası kesilmeyen hayvan katliamlarından dolayı üzüntüsünü dile getiren hayvanseverlerin her zaman yanında olacağını belirten Başkan Uyar; “Urla’da nefes alan her canlı bizim için çok değerli onlara en ufak bir zarar gelmesini istemeyiz. Urla Belediyesi olarak yaşanan bu vahşeti çözümlemek için çalışıyoruz” dedi.

Herkesi duyarlı olmaya çağıran hayvandostu Öznur Ersever, yaşanılan katliamdan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, bu vahşeti yaşatanları bulmak için mücadele edeceklerini söyledi.