Ünlü Oyuncuya Silahlı Saldırı: Kanlar İçinde Kaldı

Ünlü Oyuncuya Silahlı Saldırı: Kanlar İçinde Kaldı
Blu TV'de yayınlanan ve dijital platformlarda en çok izlenen diziler arasında yer alan Kıyma dizisinin setine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda dizide Poyraz karakterini canlandıran Cengiz Yurdutek yaralandı. Saldırganların ateşlediği silahtan çıkan kurşunların Yurdutek'in başının hemen üstünden geçtiği ve ünlü oyuncunun ölümden döndüğü öğrenildi.

2016 yılında Youtube üzerinden yayın hayatına başlayan Sıfır Bir dizisi, kısa sürede yakaladığı popülerliğin ardından Blu TV platformu ile anlaşmaya varmıştı. Yayınladığı 6 sezonda Türkiye'nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan dizi, çok sayıda ünlü oyuncunun ortaya çıkmasına da neden oldu.

Cihangir Ceyhan, Savaş Satış gibi isimlerin yanı sıra Sıfır Bir'de Cengo karakterini canlandıran 28 yaşındaki Cengizhan Yurdutek de bu projenin ardından yakaladığı şöhret ile yeni dizilerde başrolde yer aldı.

ÜNLÜ OYUNCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ: KANLAR İÇİNDE KALDI

Sıfır Bir'in final yapmasının ardından yine Blu TV'de yayınlanmaya başlayan KIYMA dizisinin İstanbul Kartal'daki setine dün silahlı saldırı düzenlendi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Be Platoları'ndaki sete arkadaşlarıyla birlikte yaklaşan bir kişi, elindeki silahı 5 el ateşledi.

whatsapp-image-2024-06-20-at-00-06-10.jpeg

SALDIRI OYUNCULAR ADEĞİL PLATOYA YÖNELİK ÇIKTI

Dizinin Cengo rolüyle tanınan oyuncularından Cengizhan Yurdutek, bu sırada ölümden döndü. Silahlı kişiyi fark eden Yurdutek bankın arkasına atladı. Bu sırada başını sıyıran mermi nedeniyle yaralandı. Dizi ekibi saldırganların peşine düştü, ancak yakalayamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde kalan Cengizhan Yurdutek’in tedavisini yaptı. Polis olay yerinde inceleme yaptı ve ifadeleri aldı. Bugün işlerinin başına geri dönen dizi ekibi olayın kendilerine değil, platoya yönelik olduğunu söyledi.

Kaynak:halktv.com.tr