Üniversiteli kadının isyan etti: Uzaklaştırma kararına rağmen ‘kezzap’ ile tehdit ediyor

Üniversiteli kadının isyan etti: Uzaklaştırma kararına rağmen ‘kezzap’ ile tehdit ediyor
Kayseri’de üniversite okuyan Petek Demirkaya, birlikte olduğu eski erkek arkadaşı tarafından aylardır tehdit ediliyor. Sosyal medyadan sesini duyurmak isteyen Petek Demirkaya, halktv.com.tr’den Hazar Dost’a yaşadıklarını anlattı.

Muhammet Kaplan ile bir buçuk sene önce bir arkadaş ortamında tanıştığını aktaran Demirkaya, aralarında yaşanan tartışmalardan sonra Kaplan’ın kendisine tehditte bulunduğunu söyledi.

Kaplan’ın daha önce cinayet suçundan hüküm yediğini sonrasında öğrendiğini belirten Demirkaya, “İzmir’de yaşadığımız tartışmadan sonra ben şikayetçi oldum ve uzaklaştırma kararı verildi” dedi.

“Silah zoruyla aracına bindirdi”

Demirkaya, kaldığı yurttan çıktığı sırada Kaplan’ın bir araç içerisinden kendisini silah doğrulttuğunu söylüyor. Daha önce okul içinde kendisinden kaçtığını aktaran Demirkaya, “Silah doğrulttuğunda korktuğum için arabasına bindim ve bir süre korktuğum için ilişkiyi sürdürdüm” dedi.

Kaplan’ın, kendisine ait özel görüntülerini arkadaşlarına attığını belirten Demirkaya, “Beni şu an sahte hesaplar açarak tehdit ediyor. Yüzüme kezzap atacağına dair ses kayıtları atıyor” diye konuştu.

“Ruhsatsız birçok silahı var”

Demirkaya, hayatı hakkında endişelendiğini belirtirken, Kaplan’ın ruhsatsız birçok silahı olduğunu söylüyor. Arkadaş çevresinin 15 Temmuz’da sokağa çıkan silahlı kişilerden oluştuğunun altını çizen Demirkaya, “Ona destek olan güçlü kişiler var” dedi.