Türkiye'nin Konuştuğu Tekel Bayi Cinayette Dehşete Düşüren İddia! İstanbul'u Kana Bularız Diye Tehdit Ettiler

İstanbulX'un Esenyurt ilçesindeki tekel bayiinde korkunç bir şekilde öldürülen Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ailenin 40 milyon TL ve iki çocuk karşılığında şikayetini geri çektiği iddia edilmişti. Avukatın iddiasına göre uzlaşma, tehditle olmuş.

İstanbul Esenyurt’ta temmuz ayında Batuhan Bayındır ile Yunus Emre Erzen’in yaşamını yitirdiği tekel bayii cinayetinde yeni iddialar gündeme geldi.

Esenyurt’taki tekel bayii cinayetinde öldürülen Yunus Emre Erzen’in ailesine şikayetten vazgeçilmesi için “40 milyon TL ve biri kız biri erkek iki çocuk verelim” diyerek ‘barış’ teklifi yapıldığı ileri sürülmüştü.

tekel.jpg

TELE1’e konuşan Erzen ailesinin avukatı Kerim Bahadır Şeker, barış teklifinin kabul edilmemesi halinde ‘Ağrı’da mafya akrabalarımız var savaş olur’ diye tehdit alındıklarını söyledi.

tekel-bayi.jpg

Şeker, ayrıca sanık yakınlarının Erzen ailesine ’40 milyon lira, 13 yaşında erkek çocuğu ve 11 yaşında kız çocuğu’ teklifinin kabul edilmemesi durumunda savaş olacağı tehdidinde bulunduklarını söyledi.

Şeker sanık yakınlarının Erzen ailesine “Ağrı’da amcalarının mafya olduğu İstanbul’u kana bulayacakları” yönünde tehditlerde bulunulduğunu belirtti. Şeker, bu ifadelerin dilekçe haline getirilerek mahkemeye sunulduğunu söyledi.

Etiketler :