Türkiye'nin En Büyük Mahallesi Ona Emanet! En Yakın Rakibine 4 Bin Fark Attı!

Türkiye'nin En Büyük Mahallesi Ona Emanet! En Yakın Rakibine 4 Bin Fark Attı!
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesi 150 binden fazla nüfusuyla Türkiye'nin en kalabalık mahallesi. 31 Mart yerel seçimlerinde 285 sandık kurulan mahallede 97 bin seçmen bulunuyor. Muhtar Şeyhmus Şirdenli ise en yakın rakibine 4 bin fark seçimlerden tekrar zaferle ayrıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar mahallesinin nüfusu 4 il ve 804 ilçeden daha büyük nüfusa sahip. Mahalle nüfusuyla Bayburt, Tunceli, Ardahan, Gümüşhane ve Kilis'i geride bırakıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde mahalleye 285 sandık kuruldu. 97 bin seçmenin bulunduğu mahallede Şeyhmus Şirdenli yeniden muhtar seçildi.

seyhmus-sirdenli.jpg

EN YAKIN RAKİBİNE 4 BİN FARK ATTI

Şirdenli, mahalleli istediği için tekrar aday olduğunu, 17 aday ile yarıştıklarını ifade ederek en yakın rakibine 4 bin fark attığını belirtti.

Şirdenli, şöyle konuştu: “Bağcılar halkına teşekkür ediyorum, hürmetlerimi sunarım. Burada 285 sandık kuruldu, 97 bin de seçmenimiz vardı. Bu dönem katılım çok az oldu. 17 muhtara 46 bin oy kullanıldı. Bu 5 yıl içinde bu mahalleye güzel hizmet yapacağız. Rekor kırmaya devam edeceğiz, birçok ilden de daha da büyüyeceğiz. Bu yeni inşaatlarımız da bir gelsin. Birçok ili geride bırakırız.”

seyhmus-sirdenli1.webp

seyhmus-sirdenli3.jpg