Torpilci Bakan Yardımcısının Kaçış Yöntemi: Arkasını Döndü Gitti

Adalet Bakanı Yardımcısı Ramazan Can, 'görevde yükselme' sınavı için torpil taleplerine yanıt verirken kameralara yakalanmıştı. Can, muhabirin soruları karşı da arkasını dönüp kaçarak savuşturdu.

AKP Kırıkkale Milletvekili iken yaptığı “Ben Amerika’ya gittim. Ziyaret ettik. (Fethullah Gülen)… 17/25 Aralık arifesinden önce gerek siyasette, gerek ticarette, gerekse bürokraside yükselme o yolla oluyordu” sözleriyle çok tartışılan Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can şimdi de torpil yazışmalarıyla gündemde.

Torpil taleplerine yanıt bir bir görüntülendi

Türkiye Adalet Akademisi tarafından Yargıtay binasında düzenlenen Mesleki Uygulama Yarışmaları Ödül Töreni’ne katılan Ramazan Can, telefonuna gelen torpil mesajlarını yanıtladığı esnada FOX TV kameralarına yakalandı.

Görevde yükselme sınavı için gönderilen mesajlara tek tek yanıt verip özel kalemine yönlendiren, Can’ın okuyup özel kalemine ilettiği “Adalet akademisi’nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapıyorum. Görevde yükselme sınavına girdiğimi söylemiştim, bilgilerimi atmamı istemiştiniz. İletiyorum, saygılarımla…” mesajı da kameraya yansıdı.

Muhabirden kaçma yöntemi: Arkasını döndü

Can, FOX muhabirinin “Bu ülke islam ülkesidir… Batı da Türk ile İslamı eş görmüştür… Kelime-i Tevhid ve Kelime-i Şehadet… Kutsalımızdır… En azından saygılı olacaksınız…” paylaşımıyla ilgili sorusuna karşısında ise “Bura şey değil” diyerek kaçmayı tercih etti. Can’ın kamera açısından kurtulmak için arkasını dönüp telefonu kullandığı görüldü.