TikTok'ta anne rezaleti: İki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı, yaptıkları kan dondurdu! Cani anne gözaltına alındı

TikTok'ta anne rezaleti: İki çocuğuna canlı yayında şiddet uyguladı, yaptıkları kan dondurdu! Cani anne gözaltına alındı
Sosyal medya platformu TikTok'ta "Karagül" adıyla yayın yapan M.C., gerçekleştirdiği canlı yayınlar sırasında çocuklarına şiddet uyguladı. Yayın esnasında bir çocuğunu banyoya kilitleyen, kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden kadına tepkiler çığ gibi tepki yağdı. Gözaltına alınan anne ifadesinin ardından serbest kaldı.

Sabah Gazetesi'nden Ali Altuntaş'ın haberine göre Bursa'da "Karagül" adıyla TikTok'ta yayın açan ve 177 bin takipçisi bulunan M.C. adlı bir kadın, yaptığı yayınlar sırasında çocuklarına şiddet uyguladı.

Canlı yayın sırasında kafasını kapıya çarparak yaralanan oğlunu kafası kanamasına rağmen kucağına alarak yayına devam eden kullanıcının bu hareketine tepki yağdı.

0x0-tiktok-sapkinligi-sinir-tanimiyor-cocugu-kanlar-icindeyken-canli-yayin-acti-1714275757840.webp

7 YAŞINDAKİ KIZINI DÖVDÜ, OĞLUNU BANYOYA KİLİTLEDİ

Açtığı canlı yayınlarda kendisine sarılmak isteyen çocuklarını tersleyen anne M.C, yayın esnasında 7 yaşındaki kızını dövdü.

Oğlunu da rahat canlı yapabilmek için banyoya kilitleyen kadın, çocuklarıyla ilgilenmediğini söyleyen sosyal medya kullanıcılarına da hakaret etti.

0x0-tiktok-sapkinligi-sinir-tanimiyor-cocugu-kanlar-icindeyken-canli-yayin-acti-1714275759418.webp

ATATÜRK'E HAKARET ETTİ

Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edip, SMA hastalarına yardım edenleri de eleştirdi.

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Canlı yayın sırasında kafasını çarparak yaralanan oğlu M.'yi kucağına alarak yayına devam eden kadının, hastaneden sonra iki çocuğunu da daha yeni tanıdığı komşusuna bırakarak yemeğe gittiği ortaya çıktı.

Yemek yediği sırada yine canlı yayın açan kadın, polisleri görünce neye uğradığını şaşırdı. Polislere, "TikTok belim gelir kapım. Beni şikayet edenlerden şikayetçiyim" diyen M.C, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

tiktok-bagimlisi-anne-rezaleti-iki-cocuguna-canli-yayinda-siddet-uyguladi-17142769809266.webp

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İNCELEME BAŞLATTI

Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan M.C. hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de inceleme başlattı.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tepki çeken görüntülerin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Karagül' isimli sosyal medya kullanıcısı M.C hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

0x0-tiktok-sapkinligi-sinir-tanimiyor-cocugu-kanlar-icindeyken-canli-yayin-acti-1714275765623.webp

Yaptığı canlı yayında sosyal hizmetlerden arandığını, gözetim ve inceleme altına alındığını belirten M.C, takipçilerine "Ne olur bana dua edin, çocuklarımı elimden almasınlar" dedi.

Etiketler :