Tahliye olur olmaz kadına saldırdı

Tahliye olur olmaz kadına saldırdı
Zonguldak'ta damadı Önder Turhan tarafından saldırıya uğrayan ve tedaviye alınan Ayşe Şahin, "Kızıma karşı 3 yıldır şiddeti artırmıştı. Tehdit ve hakaretler etti. Karakolda çok dosyası var. Madde bağımlısı. Kızımı daha önce de arabadan attı. Camdan atıp bıçakladı" dedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde damatlarının tüfekle ateş açması sonucu yaralanan 57 yaşındaki Nazım Şahin ve eşi 47 yaşındaki Ayşe Şahin´in özel bir hastanede tedavileri devam ediyor.

Olaydan yara almadan kurtulan 24 yaşındaki Cansu Turhan ise, 25 yaşındaki Önder Turhan'ın 3 gündür kendisini tehdit ettiğini ifade ederek şöyle konuştu:

"3 gündür sürekli olarak hakaretler ve tehditler savuruyordu. Ölümle ilgili sözler söylüyordu. Önceki gün akşam geldi, kapıya vurdu. Elindeki silahı gördüm. Çocuklarım yanımdaydı. Çocukları içeriye aldım. Annem kapıya geldi. Ateş edince annemin yüzüne geldi. Bana, anneme acımadı. Ama evlatlarının önünde yapması, ya onlara bir şey olsaydı? Benim çocuğum otizmli. Şu anda evde korkudan ağlıyor. Evdeki çocuklarıma mı koşayım? Annem benim yüzümden bu halde ona mı koşayım? En büyük cezayı alsın. Bize yaptığı işkenceleri o da çeksin."

Tahliye edilmiş

Genç kadın, Önder Turhan´ın daha önce de şiddetine maruz kaldığını söyleyerek "8 ay cezaevinde yattı. Denetimli serbestlik yasasından yararlanarak tahliye oldu" dedi.