Sürücü adayına dehşeti yaşatmışlardı; ayrıntılar ortaya çıktı

Sürücü adayına dehşeti yaşatmışlardı; ayrıntılar ortaya çıktı
Esenyurt'ta taksiciler, otomobili hareket ettiremeyen kadın sürücü adayının önünü kesmişti. Direksiyon öğretmeni ile taksicinin olaydan önce kavga ettiği görüntüler ortaya çıktı.

3 taksicinin ruhsatları iptal edilirken, Taksici E.Ö.," Ben olayı sakinleştireyim derken, o benim üzerime saldırdı. Agresifti birbirimize girdik. O da boğazımı sıktı. İlk başta ben tektim, arkadaşlarım beni o durumda görünce geldi. Hatta kaza yaptığımı sandılar" dedi.

Esenyurt'ta taksi sürücüsü E.Ö., rampada aracı kaldıramayan kadın sürücü adayına sözlü saldırıda bulunduğu ve daha sonra da eğitmeni ile tartıştığı iddia edildi. Tartışma büyümeden, vatandaşların araya girmesi ile son buldu. İlerleyen dakikalarda taksi sürücü arkadaşları ile, eğitim aracını bulup önünü kesti. Direksiyon eğitmeni ile yeniden tartışan taksi sürücüsü vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Kavga ettiği anlar ortaya çıktı

Taksi sürücüsü E.Ö., ile direksiyon eğitmeni arasında yaşanan ilk tartışma ise başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. İlk tartışmada taksi sürücüsü ile direksiyon eğitmeninin yumruk yumruğa kavga ettiği ortaya çıktı. Görüntülere 2 tarafında birbirinin boğazına sarıldığı ve direksiyon öğretmeninin taksiciye kafa attığı anlar yansıdı.


"Benim üzerime saldırdı"

Taksi sürücü E.Ö., direksiyon eğitmeninin kendisine saldırdığını söyleyerek, "Ben durumu kendisine izah ederken, kendisine sağdan izah et dedim. Kendisi sağdan devam etmeyip bana bağırdı çağırdı. O esnada bağırdığı için el frenini çektim, öne geldi. Ben olayı sakinleştireyim derken, o benim üzerime saldırdı. Agresifti birbirimize girdik. O da boğazımı sıktı. İlk başta ben tektim, arkadaşlarım beni o durumda görünce geldi. Hatta kaza yaptığımı sandılar" dedi.


Taksi sürücülerine ceza kesildi

Eğitim aracının önünü kesen taksi şoförleri Ö.G., O.D. ve E.Ö., polis ekiplerinin çalışmasının ardından yakalandı. Sürücülere trafiği tehlikeye atmaktan 458 lira para cezası kesilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce taksicilik yapma ruhsatları iptal edildi.