Şulemsi ve Tayyargiller'den Art Arda Paylaşımlar! Kuran'lı Altınlarım Sahte Fotoğrafı, Açığım Varsa Devletime Kurban Olsun

Şulemsi ve Tayyargiller'den Art Arda Paylaşımlar! Kuran'lı Altınlarım Sahte Fotoğrafı, Açığım Varsa Devletime Kurban Olsun
Fenomenler mercek altında. Sosyal medyada lüks yaşamlarını paylaşan sosyal medya fenomenlerinden art arda paylaşımlar gelmeye başladı.

Muhammet Yakut'un gündem olan 'kara para aklama' iddialarının ardından, sosyal medya fenomeni Dilan Polat kameranın karşısına geçmişti.

Polat, "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diye konuşmuştu.

Dilan Polat kahve içtiği altınlı fincanının da sahte olduğunu gözyaşlarıyla anlatmıştı.

Dilan Polat ve Engin Polat'a operasyon düzenlenmesinin ardından diğer fenomenler harekete geçip sosyal medya hesaplarını düzenlemeye başlamıştı.

Radara alınanlardan biri de lüks yaşamlarını sosyal medyadan paylaşan ve Tayyargiller ismi takılan Tayyar-Özlem Öz çifti.

Lüks yaşam tarzlarını sosyal medyada sergileyen Tayyar-Özlem Öz çifti hakkında çok sayıda iddia çıktı. Güzellik merkezi işleten ve kozmetik malzeme ticareti yapan Özlem Öz, altınlarının sahte olduğunu söyledi.

Özlem Öz, altınlarının sahte olduğunu söylediği fotoğrafa da Kuran'ı iliştirdi.

altin-kuran.jpeg

“ALTINLARIM İMİTASYON”

Güzellik merkezi sahibi Özlem Öz gündem olmalarının ardından dün Instagram hesabından “Ne kadar çok merak eden olmuş sahte imitasyon altınlarımı” notuyla paylaştığı videoda, “Size altınları sakladığım yeri göstereceğim. Evdeki kasamız arkadaşlar. Altın olduğu için arkadaşlar arada bir stres atmak için sıkıyoruz. Kusura bakmayın paylaştığım için, utanıyorum kendimden. Ama bir yerde de göstermek lazım” ifadelerini kullandı.

sulemsi-estetik5.jpg

ŞULEMSİ: AÇIĞIM VARSA DEVLETİME KURBAN OLSUN

Bu arada Şulemsi adıyla tanınan Şule Kayatürk de sosyal medyada lüks hayatını sergiliyor. Kayatürk de tıpkı Dilan Polat gibi güzellik merkezi sahibi.

Şule Kayatürk ile eşi Yasin Türk’ün, 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yata sahip olduğu iddia edildi.

Çiftin servetlerinin kaynağı merak konusu olurken Şulemsi, “Açığım varsa devletime kurban olsun” dedi.

Etiketler :