Üç bodyguardın kanlı gecesi için karar çıktı: Ölmeden önce katilinin adını vermişti!

Üç bodyguardın kanlı gecesi için karar çıktı: Ölmeden önce katilinin adını vermişti!
Şişli’deki bir gece kulübünde bodyguardlık yapan 3 arkadaşın bir araya geldikleri evde kan döküldü. Alkol alıp sohbet edilen gecenin sonunda Mert Göçmenoğlu, mesai arkadaşı Gürsel Uluğsu’yu bıçaklayarak öldürdü. Uluğsu, son nefesinde katilinin adını verdi. Olaydan sonra elindeki kanlı bıçakla çalıştığı gece kulübünü basan Göçmenoğlu’na 12 yıl hapis cezası verildi.

Berfin Funda AÇIKBAŞ

Dehşete düşüren olan olay 14 Eylül 2022 gecesi yaşandı. Şişli’de bir gece kulübünde bodyguardlık yapan Mert Göçmenoğlu (28), Oğuzhan Karageyik (28) ile Gürsel Uluğsu (35), Karageyik’in evinde bir araya geldi. Üç arkadaş alkol eşliğinde sohbet etmeye başladı.

Sohbet, saatler geçtikçe gergin bir hale büründü. Sabah karşı gruptan bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanacak olay burada patlak verdi.

whatsapp-image-2024-07-22-at-11-23-59.jpeg
Gürsel Uluğsu

BİR KİŞİ ÖLDÜ BİR KİŞİ YARALANDI

Mert Göçmenoğlu, bulundukları evin mutfağından aldığı bıçakla Uluğsu’yu bacağından yaraladı. Damarında kesik oluşan Uluğsu, bir süre tedavi gördükten sonra hayatını kaybetti. Yaşanan olayda Karageyik de bıçakla yaralandı.

Uluğsu’nun ölümünün sonrası Mert Göçmenoğlu tutuklandı. Yürütülen soruşturma sonrası Göçmenoğlu hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

whatsapp-image-2024-07-22-at-11-23-32.jpeg
Oğuzhan Karageyik

TOKATLA UYANDIRILDIM

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında savunmasını yapan Göçmenoğlu, "Çok pişman ve üzgünüm. Öldürme kastım yoktu” dedi. Göçmenoğlu, olayın yaşandığı gün, uyuduğu esnada Uluğsu’nun kendisine tokat atarak uyandırıldığını söyledi.

275047198-2795254823952674-1826639619219574730-n.jpg
Mert Göçmenoğlu

DİĞER ARKADAŞINI DA TEHDİT ETMİŞ

Dosyada şikâyetçi olarak yer alan Oğuzhan Karageyik ise, olay sonrası Göçmenoğlu’nun kendisini de tehdit ettiğini öne sürerek “Bana, ‘evine gelirim köpeğini de öldürürüm’ dedi” diye konuştu.

SON NEFESİNDE KATİLİNİN ADINI VERDİ

Tanık olarak dinlenen S. G. (45) ise Uluğsu’nun vefatından önce kendisine, "Beni Mert Göçmenoğlu diye birisi yaraladı. Bana bir şey olursa bu işin peşini bırakmayın” dediğini mahkemede anlattı.

İŞLETMECİ DE İFADE VERDİ

Gece kulübünün sahibi G. U. ise ifadesinde, “Olaydan hemen sonra, Mert Göçmenoğlu beni görüntülü olarak aradı. Bir elinde köpek bir elinde kanlı bir bıçak vardı. ‘Buradan çıkıp G.’yi basacağım, herkes bana cephe aldı’ diye bağırıyordu. Oldukça alkollüydü” dedi.

Dava dosyasını takip eden bir avukat, olayın, tüketilen alkolün yanı sıra kullanılan uyuşturucunun da etkisi altında yaşanmış olabileceğine işaret etti.

12 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Soruşturma kapsamında görülen davanın 10. Celsesinde karar çıktı. Tutuklu sanık Göçmenoğlu'nun bulunduğu cezaevinden SEGBİS sistemi ile bağlantı kuruldu. Görülen davada Mert Göçmenoğlu’na kasten öldürme 12 yıl hapis cezası verildi. Göçmenoğlu’na hırsızlık suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Göçmenoğlu’nun tutukluluğunun da devamına karar verildi.