Son dakika: Peş peşe korkutan depremler... Denizli'den sonra şimdi de...

Son dakika: Peş peşe korkutan depremler... Denizli'den sonra şimdi de...
11 dakika arayla Denizli'de 4.9, Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 14.30'da Merkez üssü Denizli'nin Acıpayam ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli, 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından ikinci bir depremle daha sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın büyüklüğünü 4.1 olarak saptadığı deprem, saat 14.45'te meydana geldi. Deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. 

VALİ KARAHAN: ŞU ANA KADAR OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde 15 dakika arayla meydana gelen 4.9 ve 4.1 büyüklüğündeki depremlerin ardından açıklama yaptı. Vali Karahan, şu ana kadar herhangi bir olumsuz bildirim olmadığını belirterek, "5.5 büyükülğündeki depremden sonra orta hasarlı bazı binalar vardı. Belki kerpiç olan o evlerde zarar oluşmuş olabilir" dedi.

ERZİNCAN 4.1 İLE SALLANDI 

Denizli'deki depremden 11 dakika sonra merkez üssü Erzincan'ın Otlukbeli ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, saat 14.41'de merkez üssü Erzincan'ın Otlukbeli ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Yerin 7.01 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, çevre ilçelerde de hissedildi. Paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. 

İlgili Haberler
Etiketler :