Sofuoğlu Lamborghini'sini cami yoluna park etti

Sofuoğlu Lamborghini'sini cami yoluna park etti
Kendisine 'Senatör' kartı bastıran AKP’li Kenan Sofuoğlu her iki otoparkta da yer olmasına karşın Lamborghini marka lüks aracını park etmenin yasak olduğu Meclis Camisi’ne giden yola park etti.

Kendisini 'Senatör' olarak tanıtan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu lüks aracını otopark yerine TBMM yerleşkesi içinde yer alan ve otopark olarak kullanılmayan caminin önündeki yola park etmesi dikkat çekti. Sofuoğlu’nun aracını bıraktığı yolun her iki yanında yaklaşık 20 metre ileride bulunan milletvekilleri için ayrılan otoparklar bulunuyor.

AKP’li Sofuoğlu söz konusu otoparklar yerine lüks aracını TBMM yerleşkesi içinde yer alan Meclis Camisi’ne giden yola park etmeyi tercih etti. Milletvekilleri için ayrılan otoparklarda yer olmasına karşın AKP’li Sofuoğlu’nun aracını neden TBMM’deki camiye giden yol üzerine park ettiği merak konusu oldu.

AKP’li Kenan Sofuoğlu daha önce TBMM’de yaptırdığı kartvizitinde “senatör” yazılması ve danışmanlarına “Emir erim” diyerek sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
Etiketler :