AKP'li 'senatör' 560 bin liralık saatini çaldırdı!

AKP'li 'senatör' 560 bin liralık saatini çaldırdı!
Bangkok'a tatile giden AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, HUBLOT markasının kendisi için özel olarak ürettiği ve dünyada sadece 100 tane olan 560 bin liralık saatini havalimanında çaldırdı.

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Bangkok havalimanında çalınan saati için Instagram hesabından yaptığı paylaşımla saat firmasıdan yardım istedi.

Saatinin fotoğrafını paylaşan Sofuoğlu altına da "ÇALINDI! Bu Hublot özel üretim ve dünyada sadece 100 tane var bu da 01. HUBLOT Turkey benim için özel üretmişti ama geçen hafta Bangkok havalimanında çalındı!!! Umarım Hublot bulmam için bana yardım eder."

Sofuoğlu milletvekili seçildiği günden beri gösterişli ürünleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. ‘Emir erlerim’ mesajıyla yaptığı paylaşım ve ‘Senatör’ yazılı kartviziti ile tepki çeken Sofuoğlu, aracını daha önce de Meclis bahçesinde araç girişine yasak bir yere park etmiş ve “Çizilsin istemem, odamdan baktığımda orayı görebiliyorum” demişti. Geçtimiz günlerde de memleketi Sakarya’da bir programa katılan Sofuoğlu, aracını yasak olmasına karşın otobüs durağına park etmiş ve kimsenin yaklaşmaması için başında 3 kişi bırakmıştı.

İlgili Haberler
Etiketler :