Şişli Meydanı 1 Mayıs'ı sakin geçiriyor

Şişli Meydanı 1 Mayıs'ı sakin geçiriyor
İstanbul'un en kalabalık ve haraketli yerlerinden biri olan Şişli Meydanı bugün sakin bir gün geçirdi. Şişli Camii'nin çevresinde gün boyun polisler ve gazeteciler dışında kimse yoktu. İnsanların yokluğu güvercinleri etkiledi....

İstanbul'un en kalabalık ve haraketli yerlerinden biri olan Şişli Meydanı bugün sakin bir gün geçirdi. Şişli Camii'nin çevresinde gün boyun polisler ve gazeteciler dışında kimse yoktu. İnsanların yokluğu güvercinleri etkiledi. Normal günlerde meydanda vatandaşların yemlediği güvercinler bugün yem bulamadı. Güvercinlerin bazıları yiyecek aramak için Halaskargazi Caddesi'ne kadar çıktı.

CUMA NAMAZINDA BOŞ KALDI

Yine Cuma namazlarında İstanbul'un en kalabalık camilerinden biri olan Şişli Camii cuma namazında boş kaldı. Cuma namazlarında dolup taşan avluda bugün kimse yoktu. Kapı önünde görevli polisler ve çevredeki esnaf saf tuttu.

AVUKATLARA BARİKAT

Şişli Meydanı'nda günün tek hareketliliği Çağdaş Hukukçular Derneği üyesi bir grup avukatın pankart açıp yürümek istemesiyle yaşandı. Grubun önünü kesen polis yürüyüşe izin vermedi. Oturma eylemi yapan avukatlar daha sonra pazarlık sonucu DİSK önüne kadar slogan atarak yürüdü. Bölgedeki bir diğer hareketlilik de esnafın sokak ortasında futbol oynamasıydı.