Sinop’ta sağanak hayatı felç etti!

Sinop'un Gerze ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış, bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarına su baskınlarına yol açtı ve sürücüler ile yayalar zor anlar yaşadı.

Sinop’un Gerze ilçesinde 25 Ağustos’ta etkili olan kuvvetli sağanak yağış, ilçede büyük olumsuzluklara yol açtı.

Gök gürültülü sağanak nedeniyle meydana gelen su birikintileri, hem sürücüler hem de yayalar için zor anlar yaşattı. Yağış sonrası, ilçedeki bazı ev ve iş yerlerinin zemin katları ve bodrum katları su altında kaldı.

sinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-8a43b24.jpg

Gerze’de etkili olan sağanak yağış, yoğun şekilde su baskınlarına neden oldu. Gök gürültüsü eşliğinde yağan yağmur, özellikle Samsun Caddesi çevresindeki apartmanların giriş ve bodrum katlarına su girmesine sebep oldu.

Su birikintileri, ilçenin çeşitli bölgelerinde meydana gelirken, yollar ve kaldırımlar da suyla kaplandı.

sinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-90d8267.jpg

Yağışın etkisiyle birlikte oluşan su birikintileri, sürücüler için büyük bir zorluk yarattı.

Özellikle yoğun su birikintileri nedeniyle yollar geçilemez hale geldi, bazı araçlar yolda kaldı. Yayalar ise su birikintileri arasında yürümekte güçlük çekti. İlçede meydana gelen su baskınları, altyapı sorunlarının da gün yüzüne çıkmasına neden oldu.

sinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-aeeecd7.jpgsinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-199ec2c.jpgsinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-3d99628.jpg

sinopta-saganak-nedeniyle-bazi-ev-ve-is-yerlerini-su-basti-77bad7a-1.jpg​​​​​​​

Kaynak:ANKA Haber Ajansı

Etiketler :