Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın ekibini de taciz etmiş!

Müge Anlı, bir kayıp olayında baş şüpheli olarak yayına çıkan ve sonrasında 12 yaşındaki çocuğa istismar suçundan tutuklanan Sinan Sardoğan ile ilgili konuştu. Anlı, Sardoğan'ın kendi ekibindeki kadın ve erkeklerle olan sohbetlerinin bile çok farklı olduğunu söyleyerek "Elimde bir dolu ses ve görüntü kaydı var" dedi.

Arife Gökçe isimli yaşlı kadının kaybolmasıyla ilgili baş şüpheli olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Sinan Sardoğan hakkında sayısız ihbar geldi.

Birçok kadına tacizde bulunduğu ortaya çıkan Sardoğan, 12 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Müge Anlı, Arife Gökçe'nin kaybını incelemeye devam ederken Sinan'ın yayınlanmayan ses ve görüntü kaydı olduğunu açıkladı:

"Elimde ekip arkadaşlarımızla yaptığı bir dolu ses ve görüntü kaydı var. Cinsel anlamda çok tehlikeli biri, cinsel suçlar açısından son derece tehlikeli. Dinlemeye içim el vermiyor, midem kaldırmıyor. "Bizim ekipten kız arkadaşlarımıza farklı erkek arkadaşlarımıza farklı konuşuyor. Fantezilerinin sınırı yok, böyle insandan korkarım. Fazla azmamak lazım. O adam kafaya taktı mı cinsel anlamda bir şeyi, önünde kimse duramaz. Her şeyi yapar.

"Sinan'ın anlattıklarını bizim ekip arkadaşlarımız anlatmaya utanır. Onun konuşmaları insanın sınırlarını zorlayan bir şey. Siz duyamadınız sevgili izleyiciler. Çıldırtıyor insanı. Migrenim tuttu, kendimde değildim. Dün de iyi değildim. Tufan'ın dediği gibi biz onu kendi insan mantığımız ile düşünüyoruz her şeyi yapar. Arife Gökçe'yi, Sinan kaçırdıysa kimsenin yardımına ihtiyacı yok."

Kaynak:halktv.com.tr