Şentop ile AK trol arasında atışma: Terbiyesizlik yapma

Şentop ile AK trol arasında atışma: Terbiyesizlik yapma
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kendisini ima yoluyla tehdit eden Ak Trol'e yanıt verdi. Şentop, Ak Trolün yazdıklarının 'iç operasyon' olduğunu ifade etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, kendisini etiketleyerek, “Arkadaşa tütün ve temiz don lazımmış” diyen AK Trol 'Cumhur Frankfurt'a yanıt verdi.

Şentop, önce "Cumhur Frankfurt. Terbiyesizlik yapma." ardından da “Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. İlk defa bozuyorum prensibimi. Ama suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken cevabı vermek icab ediyor bazen” diye yazdı.

Cumhur Frankfurt kullanıcı adlı trol, muhalefete yönelik tehdit ve hakaretleriyle tanınıyor. Kendisini 'reisçi' olarak tanımlayan Cumhur Frankfurt'un trollüğü yüksek maaş karşılığı yaptığı iddia ediliyor.

Ak trollerin Mustafa Şentop'a yönelik tehditlerinin ise kişisel verileri yasa dışı yollardan ele geçirdiği iddiası ile tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu ile ilgili olduğu düşünülüyor. Haskoloğlu, Twitch platformundaki veri sızıntısının ardından 5 Şubat'ta Şentop'u ziyaret ederek bilgi vermişti.