Selda Bağcan'dan sahnede Akpınar ve Gezen eleştirisi

Selda Bağcan'dan sahnede Akpınar ve Gezen eleştirisi
Eskişehir'de, eksi 2 derecede konser veren Selda Bağcan, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın gözaltına alınmasına ilişkin, "İki duayen sanatçıya yapılanlardan hicap duyuyorum dedim

Eskişehir'de, eksi 2 derecede konser veren Selda Bağcan, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın gözaltına alınmasına ilişkin, "İki duayen sanatçıya yapılanlardan hicap duyuyorum dedim. Birisi de ne yazmış biliyor musunuz? Demiş ki 'Sen siyasete bulaşma, karışma'. Ya ben protest şarkıcıyım" diye konuştu.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskibağlar Mahallesi, Üniversite Caddesi'ndeki açık otoparkta 'Selda Bağcan Yeni Yıl Konseri' düzenlendi.

Eksi 2 derece soğukta konser veren Selda Bağcan, sahneye konulan elektrikli ısıtıcıların yanında şarkılarını söyledi. Konsere, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.

Coşkulu kalabalık, kendilerine konser öncesi dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak Bağcan'ın şarkılarına eşlik etti.

Protest müzik yaptığını belirten Bağcan, "İki duayen sanatçıya yapılanlardan hicap duyuyorum dedim. Birisi de ne yazmış biliyor musunuz? Demiş ki 'Sen siyasete bulaşma, karışma'. Ya ben protest şarkıcıyım. Adı üstünde zaten. Protest müzik yapıyorum ben, dünya çapında adı bunun protest müzik" dedi.

DHA

Etiketler :