Sedat Peker'in iddialarının ardından İçişleri'nden 'muavinler' harekatı: Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir

Sedat Peker'in iddialarının ardından İçişleri'nden 'muavinler' harekatı: Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir
İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından İçişleri’nden art arda açıklama geldi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, “Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir” derken, İsmail Çataklı ise “Hem şeytanı taşlar, hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez!” ifadelerini kullandı.

'Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir' 

İçişleri Bakan Yardımcısı Erdil Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"1) Millet iradesine karşı sufli ilişkiler ile kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, ahali âlim olmasa da ariftir... - Bu oyunları görmekte ve bilmektedir.. - Sufli ve grift ilişkiler ile devlet bekasını hedef alanlar bilmeliler ki,

2) İç ve dış kirli ittifaklar ifşa olmuş ve niyetleri ortaya çıkmıştır. - Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir.. - Millet her zaman bunları alt edecek kudret ve azme sahiptir.." 

ekran-resmi-2021-05-24-00-17-29.png

'İtler istedi diye atlar ölmez!'

İsmail Çataklı ise Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: 

"-PKK -DHKP-C -FETÖ -MAFYA -ABD, BAE ve içerideki uşakları .. Gayrı milli kim varsa hepsi bir arada! Resim net! Sizi görüyoruz! Hem şeytanı taşlar, hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez! #SoyluBakanaSelamOlsun"

ekran-resmi-2021-05-24-00-17-54.png

 

Etiketler :