Sedat Peker'den Mehmet Ağar iddiaları sonrası ilk görüntü

Suç örgütü lideri Sedat Peker, dün Mehmet Ağar hakkındaki iddialarının ardından kızının jimnastik yarışmasını izlemeye gitti. Görüntüleri eşi Özge Peker sosyal medya hesabından paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) kısıtlama getirmesi nedeniyle YouTube'da video yayınlamaya son vermişti.

Ağar hakkında yeni iddialar

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Susurluk Davası’ndan aldığı 2 yıl hapis cezası nedeniyle Aydın Yenipazar Cezaevi yakınlarına helikopter pisti yaptırdığı iddiasını yalanlamış, "Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır" demişti.

Bu cevabın ardından, Sedat Peker'in 'sözcüsü' Emre Olur konuya ilişkin dün Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Olur'un Ağar'a seslendiği paylaşımda "Mehmet Ağar derin devletin başı, Mübariz Mansimov’un söylediği şeylerden sadece birini yalanlamışsın. Ancak bazı gazeteler Sedat Peker’i yalanladı diye haber yapmışlar. Reis yalanlanmayı hiç sevmez. Bence bu işi düzelt yoksa akşama SADAT’cılardan daha kötü duruma düşersin" denildi. Sedat Peker, Olur'un paylaşımlarını retweet etti.

Bu paylaşımdan bir kaç saat sonra yine Emre Olur'un hesabından Sedat Peker'in Ağar'a yönelik paylaşımları yayınlandı. Toplam 16 tweet'ten oluşan paylaşımda Peker, Ağar hakkında bazı iddialarda bulundu.

Özge Peker'den yeni paylaşım

Bu gelişmelerin ardından Sedat Peker, bu sabah kızının jimnastik yarışmasını izlemeye gitti. Eşi Özge Peker, bu anları Instagram hesabından paylaştı. Peker, paylaşımına "Babamız biraz duygusal" notunu düştü.