Sedat Peker’den Dikkat Çeken Paylaşım! Ufak Ufak Isırık Almalarına İzin Veriyorum...

Dijital tecrit altında yaşamını sürdüren suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yine dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Peker en son kızlarının doğum gününde bir fotoğraf paylaşmıştı.

Sedat Peker, bir sosyal medya paylaşımını kendi hesabından RT etti. Söz konusu mesajda Peker'in dikkat çeken ifadeleri yer aldı.

Yaşamını sürdürdüğü belirtilen Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) dijital tecrit altında tutulan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sedat Peker, “Memleketyoutube” adlı bir X hesabının paylaşımı retweet etti.

sedat-peker1.jpg

Söz konusu paylaşımda, Peker’in “Bana bunları yapanların ufak ufak ısırık almalarına izin veriyorum. Onlar ısırık almaya devam etsinler… Ancak size söz veriyorum; o ısırıklarda kopardıkları midelerine gitmeden, onların gırtlaklarından onları çıkarıp alacağım” ifadeleri yer aldı.

Sedat Peker, geçen aylarda kızının doğum gününü kutlayan bir Twitter kullanıcısının mesajını paylaşmıştı.

sedat-pekerrr.jpg

Sedat Peker, Instagram hesabından paylaşımda bulunmuştu.

Sedat Peker, Aleyna isimli Twitter kullanıcısının, kızının doğum gününü kutladığı gönderiyi Instagram hikâyelerinden paylaşmıştı. Peker, Twitter hesabından da söz konusu paylaşımı beğenmişti.
Aleyna isimli kullanıcı paylaşımında, “Doğum günün kutlu olsun prenses kardeşim Lina. Sana söz bir dahaki yeni yaşında, öz yurdunda olacaksın” ifadelerini kullanmış ve Sedat Peker’i etiketlemişti.

Etiketler :