Sedat Peker sonraki videosu için Erdoğan'ı işaret etti

Sedat Peker sonraki videosu için Erdoğan'ı işaret etti
Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker bugün yayınladığı 8. videosunda, bir sonraki açıklamalarını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la ilgili yapacağını duyurdu.

Peker 8. videosunda Erdoğan'la geçmişten tanıştıklarına ilişkin yapacağı açıklamaların işaretin verirken "Senin hiç bir gücün yokken ben vardım. Onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmak istemedim, elimden ne geliyorsa onu da yaptım" diye konuştu.

(8. video ile ilgili diğer haber için tıklayın)

Bugüne kadar Tayyip Erdoğan ile Sedat Peker bugüne kadar sadece bir kez kamuoyu önünde yan yana görüldü. Erdoğan ile Peker'in cumhurbaşkanının eşi Emine Erdoğan'ın o dönem özel kalem müdürü Sema Silkin'in düğününde sohbet ederken çekilmiş fotoğrafı (yukarıda) uzun süredir tartışma konusu. O fotoğrafta yer alan İHH Başkanı Bülent Yıldırım Suriye'ye yardım organizasyonları ile tanınıyor ve o yardımlar Peker'in 8. videosunun diğer iddia konusu.   

Sedat Peker, yayınladığı videoda şunları söyledi:

Sayın cumhurbaşkanımız Tayyip abi bir uluslararası bir komplo olduğunu bu komplonun merkezinde de benim olduğumu adımı ismimi geçirmeden anlattı. Görecekler dedi, bulup getireceğiz dedi. Devlet, bulup getirir orada bir sıkıntımız yok. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi?

Madem ben uluslararası komplonun parçasıysam ben o zaman oturup sizin karşınızda anlatacağım. Ne zaman tanıştık ne zama görüştük? Onlara parmak diyeti verdim size bilek diyeti vereceğim. Sen bizim büyüğümüzsün abimizsin. İki tane müfettiş buraya oturacak.

Yalan makinalarının yüzde 1.5 yanılma payı var. Madem ki ben ajanım anlatacağım. Bir özür bekledim abi.. Bütün olanları anlattık. Bütün halk biliyor. Sana anlatmıyorlar bir sen bilmiyorsun.

Çevreni sarmışlar herkes biliyor. Asla saygısızlık içerisinde olmayacağım. Yaşadığım sürece sana karşı abi.. Ben Sen görmek istemiyorsan ben vatan haini olarak anılmak istemem. Ben vatan haini değilim. Bunu en iyi sen biliyorsun. Senin hiç bir gücün yokken ben vardım. Onların hiçbiri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmak istemedim, elimden ne geliyorsa onu da yaptım. Bir daha ki videoda konuşacağız Tayyip abi… Beraber baş başa, abi kardeş. İnsanlar dinleyecek. Açık delillerle, normal bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz abi. Ben ajan değilim. Bunu tüm dünyaya göstereceğim."