Sedat Peker parti mi kuruyor? Avukatı açıklama yaptı

Sedat Peker parti mi kuruyor? Avukatı açıklama yaptı
Suç örgütü lideri Sedat Peker'in parti kuracağına yönelik çıkan iddialar üzerine avukatı X hesabı üzerinden yanıt verdi. Şu an için çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Barkın, "Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır" dedi.

Bir dönem çektiği videolarla siyaset gündemine bomba gibi düşen ifşaları ile isminden söz ettiren suç örgütü lideri Sedat Peker'in yeni bir parti kuracağına yönelik çıkan iddialar üzerine avukatı Ersan Barkın X hesabı üzerinde bir açıklama yaptı.

Ersan Barkın yaptığı açıklamada, son günlerde sosyal medyada dile getirilen ve Sedat Peker'in yeni bir siyasi parti kurmaya hazırlandığına yönelik iddiaların gerçeği 'şu an' için yansıtmadığını duyurdu. Ersan Bakır 'Halkın Sesi Partisi' adlı oluşumun da müvekkiliyle ilgili olmadığını belirtti.

"HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN KURULUŞU ÇALIŞMALARINDA YER ALMIYOR"

Barkın yaptığı açıklamanın tamamında, “Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan "Halkın Sesi Partisi" isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:halktv.com.tr