Savcıya yumruklu saldırıda 2 tutuklama

Savcı Necip Cem İşçimen'e, trafikte yumruklu saldırıda bulunan şüphelilerden Tayfun Tahsin İlgün, adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Bu sabah tekrar gözaltına alınan İlgün ve yumruklu saldırıda bulunan Erol Gök, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadıköy'de Fenerbahçe Alanyaspor maçından çıkan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yumruklu saldırıda bulunan Erol Gök, ile araçta bulunan ve önceki gün gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Tayfun Tahsin İlgün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadıköy'de Fenerbahçe Alanyaspor maçından çıktıktan sonra Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e yumrukla saldıran Erol Gök, gözaltına alındı.

maganda-001.webp
Erol Gök

DARBE GİRİŞİMİ GECESİ İLK YAKALAMA KARARI VEREN SAVCIYDI

Yargıtay Savcısı Necip Cem İşçimen, FETÖ’nün darbe girişimi tüm hızıyla sürdüğü saatlerde cuntacılar hakkında soruşturma başlatıp yakalama kararı vererek ilk adımı atan savcıydı. O dönem Ankara Anayasal Düzene Karşı Suçlar Bürosu Başsavcıvekili olarak görev yapıyordu.

istanbul-kadikoyde-cumhuriyet-savcisi-369951-102249-001.jpg

SALDIRGANLAR TUTUKLANDI

Polisler tarafından sorgulanan Erol Gök, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan olaydan hemen sonra gözaltına alınan araçta bulunan Tayfun Tahsin İlgün ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Bu sabah tekrar gözaltına alınan İlgün'de bugun sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:halktv.com.tr