Savcıyı makamında tehdit eden şahıs adliyeye böyle getirildi!

Savcıyı makamında tehdit eden şahıs adliyeye böyle getirildi!
İstanbul'da 12 bebeğin para karşılığı öldürdüğü söylenen çetenin üyesi ve savcıyı makamında açıkça tehdit eden Mustafa Kemal Zengin, ters kelepçe ile adliyeye getirildi.

İstanbul'daki bir hastanede ortaya çıkan sağlık çetesi, bebek ölümlerine yol açtı. Bir annenin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, doktor ve hemşirelerin de dahil olduğu çetenin, sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alarak ölümlerine sebep olduğu tespit edildi.

Çetenin, bebekleri yoğun bakımda tutarak günlük 8 bin TL fatura kestiği ve 1 milyar TL'den fazla haksız kazanç sağladığı iddia edildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, 12 bebeğin ihmalle ölümü, çetenin planlarının bir parçasıydı. Çetenin, 112 acil servis personelini de sisteme dahil ettiği, bazı bebeklerin yaşam destek cihazlarının kapatılması talimatı verildiği öne sürüldü. Skandala ilişkin ses ve video kayıtlarının bulunduğu, soruşturmanın sürdüğü belirtildi

SAVCIYI TEHDİT EDEN ŞAHIS TERS KELEPÇE VE KAFASI EĞİK ŞEKİLDE GETİRİLDİ

Soruşturmada kendisini eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin’in, bir savcıyı tehdit ettiği ortaya çıktı. Savcı tehdidi kanıtlamak için, makamında video kaydı aldı. Skandalın ardından Zengin gözaltıan getirildi.

savciyi-makaminda-tehdit-eden-sahis-adliyeye-boyle-getirildi.jpg

Gözaltına alınan çete üyeleri adliyeye getirildi. Savcıyı korkusuz tehdit eden, siyasilerle fotoğrafı bulunan şahsın ters kelepçe ve kafası eğik şekilde getirildiği görüldü.

Aynı soruşturmada, savcıya yönelik suikast tehdidinde bulunan avukat A.A.'nın da gözaltında olduğu belirtildi.

111.webp
Savcıyı tehdit eden şahsın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafı ortaya çıktı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 9 kişinin gözaltına alındığını, bir kişinin arandığını açıkladı. Gözaltına alınanlar arasında, savcının kimlik bilgilerini sızdırdığı iddia edilen bir jandarma personeli de bulunuyor.


ÖRGÜT LİDERLERİ DOKTORLAR

Soruşturmada, bebek ölümlerine neden olan çetenin liderleri doktorlar Fırat S. ve İlker G. hakkında 273 yıla kadar hapis cezası talep edildi. 725 sayfalık fezlekede, Sarı ve Gönen'in "kasten öldürme", "dolandırıcılık" ve "örgüt kurma" suçlarından yargılanması istendi. Diğer şüpheliler için de çeşitli hapis cezaları talep edildi. Fezleke, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na iddianame hazırlanması için gönderildi.

screenshot-2024-10-14-at-13-26-03-1-xte-emrullah-erdinc-savciyi-makaminda-tehdit-eden-mustafa-kemal-zengin-adliyeye-bu-kez-basi-onde-ters-kelepceyle-geldi-buyukcekmece-cumhuriyet-bassavciligi-orgutlu-suclar-ve-teror-suc.png

Kaynak:halktv.com.tr