Savcının makam odasında tehdit edildiği anın görüntüsü ortaya çıktı

12 bebeğin ölümüne neden olan hastane çetesi üyesi ve kendini İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan şahıs, savcıyı makam odasında tehdit etti. Savcı, tehdidi kanıtlamak içn makam odasında tehdidi kayıt altına aldı.

İstanbul merkezli bir hastanede ortaya çıkan sağlık çetesi, bebek ölümlerine yol açtı. Bir annenin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, aralarında doktor ve hemşirelerin de bulunduğu çetenin, sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alarak ölümlerine sebep olduğu tespit edildi. Çetenin, bebekleri yoğun bakıma yatırıp günlük 8 bin TL fatura keserek 1 milyar TL’den fazla haksız kazanç elde ettiği iddia ediliyor.

Gazeteci Emrullah Erdinç’in haberine göre, 12 bebeğin ihmalle ölümü çetenin planlarının bir parçasıydı. Sağlık çalışanları ve bazı hastanelerle anlaşmalı olan çete, yoğun bakım ünitelerini doldurarak kazanç sağlıyordu. 112 acil servis personelinin de olaya karıştığı ve tutuklandığı belirtildi.

BEBEKLERİN YAŞAM DESTEK CİHAZLARINI KAPATMA TALİMATI!

Erdinç, çetenin bebeklerin durumunu görmezden geldiğini ve bazen bebeklerin yaşam destek cihazlarını kapatma talimatı verdiklerini açıkladı. Skandala ilişkin ses ve video kayıtlarının korkunç detaylar içerdiğini ve soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

gzl96z3w8aolvib.jpeg
Savcıyı böyle tehdit etti:
"Sadece seni koruyarak olmaz, markete giden eşini, camiye giden babanı, çocuklarını da korumak lazım, bu adamlar devlet için yurt dışında operasyon yapan adamlar, sokakta mermiye kafa atacak 500 adamları var, içerdekileri sal, benimle fotoğraf çekip paylaş sana hiç kimse dokunamaz"

SAVCI TEHDİDİ KANITLAMAK İÇİN KAYDA ALDI! BU GÜÇ BU GÜVEN KİMDEN GELİYOR?

111.jpg
Savcıyı tehdit eden şahsın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğrafı ortaya çıktı

Gazeteci Emrullah Erdinç, İçişleri Bakanlığı müsteşarı olarak kendini tanıtan Mustafa Kemal Zengin, savcıyı makam odasında tehdit ettiği görüntüyü paylaştı. Savcı, şahsın tehdidini kanıtlamak için tehdidi video kaydına aldı.

yeni-dasd.jpg

Kaynak:halktv.com.tr