Saraçhane'de yok saydı, uçakta hedef aldı, cenazede elini sıktı

15 Temmuz'daki çay daveti cevapsız bırakılan İmamoğlu ile İran dönüşü İmamoğlu hakkında eleştirel söylemler kullanan Erdoğan, bugün Göksel Gümüşdağ'ın annesinin cenazesinde el sıkıştı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı ve AKP'li İBB Meclis Üyesi Göksel Gümüşdağ'ın hayatını kaybeden annesi Fethiye Gümüşdağ için Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan katıldı. Erdoğan'ın yanı sıra törene katılanlar arasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da yer aldı.

15 Temmuz'un yıldönümü nedeniyle Saraçhane'de düzenlenen etkinliğe çağrılmayan İBB Başkanı İmamoğlu, çaya davet ettiği Erdoğan ile bugün cenaze töreninde el sıkıştı.

ibb.jpg

Erdoğan ve İmamoğlu'nun el sıkışması, Erdoğan'ın İran dönüşü İmamoğlu hakkında "Bakıyorsun İstanbul’da bir sıkıntı oluyor, adam Fethiye’de, şurada, burada. Öbürü bir başka yerde. Ya nerede olursan ol ama böyle bir felaket olduğu zaman sen oranın sorumlususun, atlayacaksın geleceksin. Ben de yaptım bu belediye başkanlığını. En ufak bir şey olduğunda nerede olursam olayım hemen atlar, İstanbul’a döner gelirdim. Şu anda bile öyle" sözleri sonrası geldi.

Kaynak:halktv.com.tr