Şanlıurfa'da Hacze Giden Kadın Avukata Borçludan Korkunç Saldırı

Şanlıurfa'da Hacze Giden Kadın Avukata Borçludan Korkunç Saldırı
Şanlurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen korkuç olayda minibüsle icra takibine gider kadın avukat, indiğinde dehşeti yaşadı. Avukat "Tuttuğu gibi beni yere çarptı" diyerek o onları anlattı.

Olay, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana geldi. Stajyer avukat Büşra Teksöğüt, haciz işlemlerinin ardından geçtiği Şanlıurfa şehir merkezinde kendisini takip eden borçlu A.E'nin saldırısına uğradı.

Hukuki Haber'in internet sitesinde yer alan habere göre genç avukatı kolundan sürükleyerek minibüsten indiren şahıs, darp etmeye başladı. Teksöğüt'ün yardım çığlıkları sonrası çevredekilerin müdahale ettiği olayda stajyer avukat Büşra Teksöğüt'ün ayakları kırıldı.

"VAHŞİ DUYGULARLA PLANLANARAK YAPILDI"

Dehşet dolu anları anlatan Büşra Teksöğüt, "Minibüste tam şoförün arkasında içeriye bakarak duruyordum. Şahıs, minibüsten beni indirip sürükledi. Aracın en arkasına saklanmış. Minibüs kabalıktı. Bir anda üzerimde montunu gördüm, üzerime saldırışını gördüm. Sonra tuttuğu gibi beni indirip kaldırıma çarptı. Defalarca çarptı. Dizimi parçaladı. Telefonumu bir yere fırlattı. İnsanlar geldi, ondan sonra kaçtı. Kolumdan tutup sürükledi. Onun gücüyle benimki bir değil. Kaldırıma sürekli vurdu. Tasarlanarak, planlanarak, vahşi duygularla yapıldı. Minibüse gizlice binmesi, beni takip etmesi, bunu tasarladığını gösteriyor. Müvekkilimle yaptığı bir sözleşme kapsamında bankadan kredi çekmişti. Dosya kesinleşmiş bir borç. Bunu tahsil etmeye gitmiştim" dedi.

TUTUKLAMA KARARI

Başlatılan soruşturma kapsamında saldırgan A.E., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Burada verdiği ifadede saldırıyı, geçirdiği sinir krizi sebebiyle gerçekleştirdiğini beyan eden şüpheli hakkında Şanlıurfa 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklama kararı verildi.

SALDIRIYI LANETLİYORUZ

Saldırıyı kınayan İstanbul Barosu'ndan yapılan açıklamada "Meslektaşımıza yapılan saldırıyı LANETLİYORUZ" denildi.

Etiketler :