Sağlık görevilisinin o sözünü duyunca çatıya çıktı

Sağlık görevilisinin o sözünü duyunca çatıya çıktı
İstanbul Avcılar’da yaşanan olay, görenleri hayrete düşürdü. Sokakta bayılan bir simitçi, sağlık görevlisinin "Bir şeyi yok" demesine öfkelenerek 5 katlı bir binanın çatısına çıktı ve intihara kalkıştı. 45 dakika süren çabaların ardından polis ekipleri tarafından çatıdan indirildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Avcılar Merkez Mahallesi Marmara Caddesi’nde meydana geldi. Simit satıcısı İ.A., yolda yürürken baygınlık geçirdi. Çevredeki insanlar tarafından su ve yiyecek verilen İ.A.'nın durumu, olay yerine gelen bir kadın sağlık görevlisi tarafından kontrol edildi.

garipolay1.jpg

Sağlık Görevlisinin Sözü ve Tepki

Sağlık görevlisi, İ.A.'nın durumunu kontrol ettikten sonra "Bir şeyi yok" dedi. Bu sözlere çok sinirlenen İ.A., hızla yakındaki bir apartmanın çatısına çıktı ve kendini aşağı sarkıtarak atlayacağını söyledi.

Koşarak yakındaki 5 katlı binanın çatısına çıkan İ.A., kendisini sarkıtarak atlayacağını söyledi. Kalabalığın toplandığı olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi iki hava yastığı açarken, binanın güneyindeki Reşitpaşa Caddesi de trafiğe kapatıldı.

garipolay3.jpg

EKİPLER 45 DAKİKA MÜCADELE ETTİ

İ.A.'ya ulaşmak isterken kapalı kapı ile karşılaşan bir polis memuru, terasa çıkabilmek için cam kapıyı kırdı. Zaman zaman terası çevreleyen betonun üzerine çıkan adamı sakinleştirmek isteyen polis ekipleri uzun bir süre uğraş verdi.

Yaklaşık 45 dakikanın ardından İ.A.'nın yanına yaklaşan polisler, adamı çekerek kontrol altına aldı. İ.A., ekip aracına bindirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

garipolay4.jpg