Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Şükür'e Gittikleri Geceyi Anlattı! 'Acun Ilıcalı'nın Geçmişte Adnan Oktar Deneyimi Var'

Rasim Ozan Kütahyalı, Hakan Şükür'e Gittikleri Geceyi Anlattı!  'Acun Ilıcalı'nın Geçmişte Adnan Oktar Deneyimi Var'
Adnan Oktar Suç Örgütü'nün tekrar gündeme geldiği bu günlerde, Rasim Ozan Kütahyalı'dan yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı, 17 Aralık operasyonundan sonra 'Hakan Şükür’ü kurtarmak için' Gökhan Şükür’le birlikte Acun Ilıcalı’nın yanına gittiğini belirtti. Kütahyalı, Acun Ilıcalı için bir kez daha, “Geçmişte Adnan deneyimi var, onun arkadaşı Esat’ın da var” ifadesini kullandı.

İktidara yakınlığıyla tanınan Rasim Ozan Kütahyalı, medya patronu Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar ile ilişkisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AKP ile FETÖ arasındaki çatışmanın ardından 2013'teki yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yaşananlar hakkında konuşan Kütahyalı, Acun Ilıcalı'nın o gece kendilerine yaptığı konuşmayı detaylarıyla anlattı.

"HAKAN ŞÜKÜR'Ü KURTARMAMIZ LAZIM"

Kütahyalı, Ilıcalı ile birlikte Hakan Şükür'ü kurtarmak için bir araya geldiklerini belirtirken, Ilıcalı'nın "Arkadaşlar hiçbir şey yapamayız" dediğini aktardı.

"GEÇMİŞTE ADNAN DENİZİ VAR"

Kütahyalı'nın ifadelerine göre, Ilıcalı'nın geçmişte Adnan Oktar ile bir bağlantısı olduğunu öne sürdü. Bu bağlamda Ilıcalı'nın "Biz o hale gelmiştik ki, Ben anlıyorum o ikiz kulelere giren adamları" dediği aktarıldı.

ILICALI: "ARTIK BUNU KURTARMAK MÜMKÜN DEĞİL"

Ilıcalı'nın Hakan Şükür hakkında yapılan analiz sonrasında "Artık bunu kurtarmak mümkün değil" dediği belirtildi.