Proje Sonrası Son Oy Oranını Açıkladı

Proje Sonrası Son Oy Oranını Açıkladı
CHP Genel Baskan Başdanışmanı Erdoğan Toprak projeler sonrası son anket sonuçlarını açıkladı. CHP’nin yeni ve Türkiye’yi şaha kaldıracak dediği projeyi Kemal Kılıçdaroğlu tanıtmıştı. Proje ile ilgili bilinmeyenleri...

CHP Genel Baskan Başdanışmanı Erdoğan Toprak projeler sonrası son anket sonuçlarını açıkladı.

 CHP’nin yeni ve Türkiye’yi şaha kaldıracak dediği projeyi Kemal Kılıçdaroğlu tanıtmıştı. Proje ile ilgili bilinmeyenleri Tarafsız Bölge programında CHP kurmayları ayrıntılandırdı. Genel Baskan Başdanışmanı Erdoğan Toprak projeler sonrasında CHP’nin oy oranını açıkladı.

Türkiye’de 2 milyon kişiye istihdam sağlayacak projeyi CHP kurmayları Faik Öztrak, Erdoğan Toprak ve Akif Hamzaçebi Tarafsız Bölge programında anlattı. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Baskan Başdanışmanı Erdoğan Toprak CHP’nin projeleri sonrasında seçmenin yüzde 60′lık bir kısmından kabul gördüklerini söyledi.

ANKET SONUÇLARINI AÇIKLADI

CHP’nin Emeklilik projelerinin Türkiye’nin yüzde 90′ına ulaştığını ifade eden Erdoğan Toprak, “Yüzde 90′lık bir kesime bu projeleri anlattık ve yüzde 60 oranında da kabul gördük. Yaptığımız anketlerde de CHP’nin oyu artık yüzde 30′un üzerinde ve AKP’de yüzde 37′lere geriledi ve her geçen gün oyları eriyor. Özellikle emeklilik projesi büyük bir kesimin ilgisini çekti” dedi.

DERDİMİZ YÜZDE 9′LUK KISIM

Toprak kararsız olan seçmenin bütün oyunu almak istediklerini ve böylelikle iktidara gelebileceklerini ifade ederken, CHP’li milletvekili Faik Öztrak da AKP’nin proje üretemediği için CHP’nin arkasına takıldığını söyledi.